Kontakta oss

 

Välkommen till Nikeswe.com kontaktcenter! Nedan hittar du våra kontaktuppgifter. Tänk på att vi för vår ömsesidiga säkerhet inte kan göra beställningar för dig.

Vi upplever en hög volym kontakter och väntetiderna kan vara längre än vanligt. Om du har problem, kommentarer eller förslag, vänligen kontakta vår kundservice. Tack för ditt tålamod.

 

Mejla oss

Du kan skicka oss en e-post till: [email protected]

 

Varma tips:

* Om du har några frågor om din beställning, ange ditt beställningsnummer eller den e-postadress som du använde vid beställningen när du kontaktade oss så att vi kan hitta din beställningsinformation.

* När du får ett e-postmeddelande om uppdatering av orderstatus upptäcker du att det bara har "skickats" och inget spårningsnummer. Det här är normalt. Vi skickar vanligtvis inte ett spårningsnummer när vi uppdaterar orderstatusen. Om du akut behöver ett spårningsnummer, vänligen kontakta vår kundtjänst.

* Om ditt e-postmeddelande inte har besvarats av oss, vänligen oroa dig inte, det är bara för att våra kundservicerepresentanter är offline, de kommer att svara på din e-postmeddelande så snart de går online, så var tålmodig.

 

Donationer eller sponsring

Om du har en begäran om donation eller sponsring som du vill att vi ska granska, skicka den till oss med hjälp av e-postadresserna ovan, så granskar vi gärna förslaget. Observera att det på grund av det stora antalet förfrågningar vi får dagligen är omöjligt för oss att svara tillbaka på varje begäran.

 

Eftersom vi också betjänar andra länder och regioner kommer en del av innehållet på denna webbplats att skrivas på engelska. Om du inte kan förstå det, försök använda Google Translate. Besvär, förstå!